Magret d'ànec amb cava i pomes glacejades

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Curtó
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Neus, Sant Sadurní d'Anoia

INGREDIENTS

  • 2 magrets d'ànec
  • 150 cl de cava brut
  • 80 cl de brou d'aviram
  • 2 pomes golden
  • mantega
  • sucre
  • menta

PREPARACIÓ

Per començar, feu uns talls al magret i salpebreu-lo per les dues bandes.
Després, fregiu-lo per la banda de la pell en una paella amb oli ben calent. Mentrestant, desfeu la mantega en una paella, afegiu-hi el sucre i unes boletes de poma que prèviament haureu fet. Després, incorporeu-hi el cava. A continuació, traieu l'excés de greix del magret, afegiu-hi una mica de cava i el brou d'au, i deixeu-lo coure. I ja per acabar, col·loqueu les perles de poma com si fossin els grans d'un raïm i emplateu el magret tallat a rodanxes. Acompanyeu-ho amb la salsa.
Anar al contingut