Magret d'ànec amb cava i pomes glacejades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Curtó
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Neus, Sant Sadurní d'Anoia
INGREDIENTS
- 2 magrets d'ànec
- 150 cl de cava brut
- 80 cl de brou d'aviram
- 2 pomes golden
- mantega
- sucre
- menta
PREPARACIÓ
Per començar, feu uns talls al magret i salpebreu-lo per les dues bandes.
Després, fregiu-lo per la banda de la pell en una paella amb oli ben calent. Mentrestant, desfeu la mantega en una paella, afegiu-hi el sucre i unes boletes de poma que prèviament haureu fet. Després, incorporeu-hi el cava. A continuació, traieu l'excés de greix del magret, afegiu-hi una mica de cava i el brou d'au, i deixeu-lo coure. I ja per acabar, col·loqueu les perles de poma com si fossin els grans d'un raïm i emplateu el magret tallat a rodanxes. Acompanyeu-ho amb la salsa.
Després, fregiu-lo per la banda de la pell en una paella amb oli ben calent. Mentrestant, desfeu la mantega en una paella, afegiu-hi el sucre i unes boletes de poma que prèviament haureu fet. Després, incorporeu-hi el cava. A continuació, traieu l'excés de greix del magret, afegiu-hi una mica de cava i el brou d'au, i deixeu-lo coure. I ja per acabar, col·loqueu les perles de poma com si fossin els grans d'un raïm i emplateu el magret tallat a rodanxes. Acompanyeu-ho amb la salsa.