Magret amb poma reineta

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • magret d'ànec
  • 3 pomes reineta
  • 1 nou de mantega
  • sal de Maldon
  • 150 cl d'oli de gira-sol
  • 2 canons de canyella
  • cibulet

PREPARACIÓ

1. Feu un oli de canyella escalfant oli de gira-sol amb canyella al microones uns 10 minuts, perquè l'oli n'agafi el gust.

2. Després, peleu les pomes, les talleu a quarts, en traieu el cor i les submergiu amb aigua i una mica de suc de llimona, perquè no s'oxidin.

3. Tot seguit, escalfeu el plat "crisp" del microones un minut. I, quan ja sigui calent, hi foneu a mantega, la barregeu amb el sucre i ho coeu al microones un parell de minuts. Hi afegiu les pomes i ho coeu 10 minuts més.

4. Després, ho tritureu tot amb la batedora elèctrica.

5. Marqueu el magret d'ànec salpebrat en una paella i talleu-lo a escalopins.

6. Poseu el puré com a base del plat, el magret al damunt, i escampeu-hi sal Maldon, cibulet picat i un rajolí d'oli d'oliva.