Magret amb peres i salsa de vi negre
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Perellada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
1 magret d'ànec
1 kg de peres
500 ml de vi negre
500 ml de brou de carn
3 escalunyes
1 pastanaga
1 dau de mantega
Sucre
Flor de sal
Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem les escalunyes i la pastanaga i les sofregim amb la mantega, lentament, a foc lent, durant ben bé deu minuts. Salpebrem.
- Cobrim amb vi negre i hi afegim dues cullerades de sucre.
- Pelem i filetegem les peres i les afegim a la salsa de vi, fem coure una mica perquè agafin color. Traiem les peres i les reservem.
- Afegim el brou de carn a la salsa. Fem coure fins que agafi la textura desitjada.
- Piquem el magret amb força per estovar-lo, seccionem la pell i el coem per la part de la pell, a la planxa, a foc fort. Anem traient-ne el greix fins torrar el magret. Posem una mica de sal sobre el magret i servim acompanyat de les peres.