Magret amb peres i salsa de vi negre

imatge
  • Programa: Benvinguts a l'hort
  • Cuiner: Ada Perellada
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 magret d'ànec

    1 kg de peres

    500 ml de vi negre

    500 ml de brou de carn

    3 escalunyes

    1 pastanaga

    1 dau de mantega

    Sucre

    Flor de sal

    Sal i pebre

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem les escalunyes i la pastanaga i les sofregim amb la mantega, lentament, a foc lent, durant ben bé deu minuts. Salpebrem.
  2. Cobrim amb vi negre i hi afegim dues cullerades de sucre.
  3. Pelem i filetegem les peres i les afegim a la salsa de vi, fem coure una mica perquè agafin color. Traiem les peres i les reservem.
  4. Afegim el brou de carn a la salsa. Fem coure fins que agafi la textura desitjada.
  5. Piquem el magret amb força per estovar-lo, seccionem la pell i el coem per la part de la pell, a la planxa, a foc fort. Anem traient-ne el greix fins torrar el magret. Posem una mica de sal sobre el magret i servim acompanyat de les peres.