Magret amb escalunyes confitades

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 150 g de magret d'ànec
  • 8 o 10 escalunyes
  • romaní fresc
  • farigola fresca
  • 50 g d'ametlla marcona crua
  • 1 got de llet sencera

PREPARACIÓ

1. Maqueu un moment en una paella el magret per la banda de la pell fins que deixi anar una mica de greix.
2. Amb aquest greix daureu les ametlles i, després, les escalunyes pelades.
3. A continuació, ho poseu en una papillota de paper d'alumini amb la farigola i el romaní, i ho fiqueu al forn durant una hora.
4. En un cassó, hi poseu la llet, les ametlles i una miqueta de farigola i romaní, i ho feu arrencar el bull.
5. Tot seguit, ho traieu del foc, i ho tritureu amb la batedora elèctrica sense les herbes per fer-ne un puré.
6. I, finalment, coeu el magret i n'aprofiteu el greix per passar-hi un moment les escalunyes, perquè n'agafin el gust.
7. I només us faltarà muntar el plat amb el magret, el puré i les escalunyes.