Magret al pebre verd

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    +Obre

    La carn d'ànec conté vitamines i minerals: en destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B.

INGREDIENTS

  • 2 magrets d'ànec
  • 200 g de mongeta tendra
  • 2 manats d'espàrrecs verds
  • 15 o 20 tomàquets cherry
  • 3 cullerades de pebre verd fresc
  • 50 g de mantega
  • un raig de conyac
  • un raig de vi ranci
  • 1 gra d'all
  • 200 g de brou de carn
  • sal
  • pebre blanc
  • oli d'oliva verge extra
  • farigola

PREPARACIÓ

1. Tirem els 50 g de mantega al foc i, quan estigui desfeta, hi posem les boletes de pebre verd fresc. Al cap d'un minut, hi tirem el conyac i el vi ranci i flamegem. Quan s'apaga la flama, hi afegirem el brou de carn reduït i reservarem.



2. Tallem la mongeta tendra de llarg a llarg a tires molt petites. Traiem la part fibrosa dels espàrrecs i ho escaldem tot 3 min al foc. Els refredem amb aigua, gel i sal i els saltem afegint els tomàquets amb oli i pebre.



3. Marquem els dos magrets per les dues bandes i un cop els hem marcat els reservem embolicats amb paper de forn uns 5 min. Mentre tenim els magrets embolicats, posem la salsa de pebre a la paella i ho escalfem.



4. Posem un raig d'oli en una paella i hi saltegem els tomàquets, els espàrrecs i les mongetes. Ho salpebrem i hi posem farigola.



5. Un cop passats els 5 minuts de repòs, tallem els magrets a 4 racions, i els posem dins la paella de la salsa de pebre, i deixem que es coguin un parell de minuts.



6. Tallem en forma d'escalopa els magrets. Posem la barreja de mongeta, tomàquet, espàrrecs i salsa a sota, i el magret escalopat i la farigola per sobre. Ho servim.