Magdalenes d'oliva negra, romaní i parmesà
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Casellas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casamar
INGREDIENTS
- 1 1/2 kg de farina
- 2 branquetes de romaní sec
- 1 sobre de llevat Royal
- Sal
- 60 g d'olives negres sense pinyol
- 150 g de parmesà
- 8 ous
- 1 l de llet fresca sencera
- 1/2 kg de mantega
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol la farina prèviament tamisada, el llevat, el romaní picat, la sal, les olives tallades en dauets els ous prèviament batuts i remeneu-ho bé amb una cullera.
Seguidament, afegiu-hi la mantega prèviament fosa i el parmesà picat i amasseu-ho bé amb les mans.
Quan estigui tot ben barrejat, poseu-hi la llet i continueu amassant-ho.
Tot seguit, cobriu el bol amb paper film i deixeu-lo reposar a la nevera durant 12 hores.
A continuació, poseu la massa dins els motlles, prèviament untats amb mantega, i deixeu-los coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.
I ja per acabar, desemmotlleu les magdalenes, emplateu-les i guarniu-les amb una mica de parmesà ratllat per sobre.
Seguidament, afegiu-hi la mantega prèviament fosa i el parmesà picat i amasseu-ho bé amb les mans.
Quan estigui tot ben barrejat, poseu-hi la llet i continueu amassant-ho.
Tot seguit, cobriu el bol amb paper film i deixeu-lo reposar a la nevera durant 12 hores.
A continuació, poseu la massa dins els motlles, prèviament untats amb mantega, i deixeu-los coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.
I ja per acabar, desemmotlleu les magdalenes, emplateu-les i guarniu-les amb una mica de parmesà ratllat per sobre.