Magdalenes d'oliva negra, romaní i parmesà

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Casellas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casamar

INGREDIENTS

  • 1 1/2 kg de farina
  • 2 branquetes de romaní sec
  • 1 sobre de llevat Royal
  • Sal
  • 60 g d'olives negres sense pinyol
  • 150 g de parmesà
  • 8 ous
  • 1 l de llet fresca sencera
  • 1/2 kg de mantega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol la farina prèviament tamisada, el llevat, el romaní picat, la sal, les olives tallades en dauets els ous prèviament batuts i remeneu-ho bé amb una cullera.

Seguidament, afegiu-hi la mantega prèviament fosa i el parmesà picat i amasseu-ho bé amb les mans.
Quan estigui tot ben barrejat, poseu-hi la llet i continueu amassant-ho.

Tot seguit, cobriu el bol amb paper film i deixeu-lo reposar a la nevera durant 12 hores.

A continuació, poseu la massa dins els motlles, prèviament untats amb mantega, i deixeu-los coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.

I ja per acabar, desemmotlleu les magdalenes, emplateu-les i guarniu-les amb una mica de parmesà ratllat per sobre.
Anar al contingut