Magdalenes de cereals i llavors

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les llavors contenen greixos insaturats, és a dir, greixos saludables, a més de molta fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    2 ous

    1 llimona

    140 g de farina fluixa

    125 g de llet

    60 g de sucre panela

    50 g d'oli gira-sol

    50 g d'oli de coco

    35 g de flocs de civada

    25 g de llavors de lli

    1/2 sobre de llevat en pols

    sèsam negre torrat

    gingebre

PREPARACIÓ

  1. Pelem una llimona i posem la pela en un pot amb 125 ml de llet.
  2. Pelem i tallem un tros de gingebre i l'afegim al pot, i quan arrenqui el bull ho deixem infusionar durant 10 minuts.
  3. Separem clares i rovells de dos ous.
  4. Trenquem les clares sense que acabin de muntar i hi afegim 1/2 sobre de llevat. Ho batem.
  5. Blanquegem els rovells amb les varetes elèctriques afegint-hi 60 g de sucre panela. A poc a poc, incorporem 50 g d'oli de gira-sol i 50 g d'oli de coco.
  6. Barregem les clares amb els rovells blanquejats.
  7. Colem la llet infusionada i l'afegim al bol.
  8. Hi afegim a poc a poc 140 g de farina fluixa i ho anem remenant.
  9. Hi afegim 35 g de flocs de civada i 25 g de llavors de lli. Omplim una màniga pastissera.
  10. Omplim 4 motllos amb la pasta reposada i hi espolsem per sobre sèsam torrat i un polsim de sucre panela.
  11. Portem els motllos al forn i els hi deixem a 180º durant 25 minuts.
  12. Un cop trets del forn, deixem que perdin temperatura i desemmotllem les magdalenes.
Anar al contingut