Magdalenes de cacau sense gluten ni lactosa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Silvia Pastor
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ingredients d'aquesta recepta són sense gluten ni lactosa, i per tant aptes per a persones intolerants. Cal tenir molta cura a l'hora de fer preparacions sense gluten o sense altres al·lèrgens, ja que durant la manipulació s'ha d'evitar la contaminaciAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 12 unitats
  • 25 g farina d'ametlles
  • 80 g farina d'arròs
  • 60 g farina de blat de moro
  • 1/2 culleradeta goma xantana
  • 1 culleradeta bicarbonat sòdic
  • 150 g sucre morè
  • 50 g cacau en pols
  • 80 ml oli d'oliva suau o gira-sol
  • 2 ous
  • 200 ml llet de coco
  • 20 g llavors de xocolata blanca sense gluten ni lactosa
  • 20 g llavors de xocolata negra sense gluten ni lactosa
  • gerds frescos

PREPARACIÓ

Preescalfarem el forn a 180º. Dins un recipient gran tamisem les farines d'ametlles, d'arròs i de blat de moro. Hi afegim goma xantana, bicarbonat, sucre morè i cacau. Ho barregem amb una llengua, manualment.

En un altre recipient, hi posem els ous, l'oli i la llet de coco. Ho barregem manualment.

Quan tenim les dues barreges preparades, les ajuntem i les batem manualment una mica fins a aconseguir una massa sense grumolls i consistent.

Repartim la massa en 12 motllos fins a ¿ parts. Hi posem per sobre les llavors de xocolata blanca i els gerds. Ho fornegem durant 20 minuts a 180º.
Anar al contingut