Magdalenes de cacau sense gluten ni lactosa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Silvia Pastor
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Els ingredients d'aquesta recepta són sense gluten ni lactosa, i per tant aptes per a persones intolerants. Cal tenir molta cura a l'hora de fer preparacions sense gluten o sense altres al·lèrgens, ja que durant la manipulació s'ha d'evitar la contaminaciAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients per a 12 unitats
- 25 g farina d'ametlles
- 80 g farina d'arròs
- 60 g farina de blat de moro
- 1/2 culleradeta goma xantana
- 1 culleradeta bicarbonat sòdic
- 150 g sucre morè
- 50 g cacau en pols
- 80 ml oli d'oliva suau o gira-sol
- 2 ous
- 200 ml llet de coco
- 20 g llavors de xocolata blanca sense gluten ni lactosa
- 20 g llavors de xocolata negra sense gluten ni lactosa
- gerds frescos
PREPARACIÓ
Preescalfarem el forn a 180º. Dins un recipient gran tamisem les farines d'ametlles, d'arròs i de blat de moro. Hi afegim goma xantana, bicarbonat, sucre morè i cacau. Ho barregem amb una llengua, manualment.
En un altre recipient, hi posem els ous, l'oli i la llet de coco. Ho barregem manualment.
Quan tenim les dues barreges preparades, les ajuntem i les batem manualment una mica fins a aconseguir una massa sense grumolls i consistent.
Repartim la massa en 12 motllos fins a ¿ parts. Hi posem per sobre les llavors de xocolata blanca i els gerds. Ho fornegem durant 20 minuts a 180º.
En un altre recipient, hi posem els ous, l'oli i la llet de coco. Ho barregem manualment.
Quan tenim les dues barreges preparades, les ajuntem i les batem manualment una mica fins a aconseguir una massa sense grumolls i consistent.
Repartim la massa en 12 motllos fins a ¿ parts. Hi posem per sobre les llavors de xocolata blanca i els gerds. Ho fornegem durant 20 minuts a 180º.