Magdalenes de cacau i espècies

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: RamAula Chocavic
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb

INGREDIENTS

  • 240 g de sucre
  • 200 g d'ous
  • 150 g de farina
  • 8 g d'impulsor
  • 50 g de cacau en pols
  • 200 g de mantega
  • 1 g de pell de taronja
  • 20 g de canyella
  • 10 g de cardamom
  • 10 g de clau d'olor
  • 10 g de nou moscada

PREPARACIÓ

Per fer la massa de les magdalenes, barregeu els rovells d'ou i el sucre en un bol.
Després, afegiu-hi la pell de taronja i les espècies. Mentrestant, barregeu en un bol a part el cacau, la farina i l'impulsor. Quan estiguin ben barrejats, incorporeu-ho a la resta de la massa i barregeu-ho. A continuació, foneu la mantega en el microones a 40 o 50 graus i afegiu-la a la massa. Torneu a remenar-ho. I ja per acabar, poseu la massa en un motllo de magdalenes siliconat i deixeu-la coure al forn a 200 o 210 graus durant 5 o 7 minuts.