Maduixots amb pebre negre

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Pérez
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Piña de Plata, Sant Cugat del Vallès

INGREDIENTS

  • 500 g de maduixots
  • 80 g de mantega
  • 50 g de sucre morè
  • 10 g de pebre negre mòlt
  • 1 copa de Drambuie (licor de wisky )
  • 250 g de gelat de vainilla

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb mantega abundant, fregiu-hi els maduixots tallats a trossos.
Tot seguit afegiu-hi pebre abundant, sucre morè i remeneu-ho bé.

A continuació, en un cassó calent, poseu-hi el Drambuie, flamegeu-lo i de seguida afegiu-lo a la paella dels maduixots. Finalment, deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts.

I ja per acabar, emplateu els maduixots al fons del plat i guarniu-ho amb una bola de gelat de vainilla.