Maduixes d'en Serrallonga

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Tienza
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: La Troballa, Sant Julià de Vilatorta, Vic
  • Informació nutricional
    -Obre

    La vitamina C de les maduixes és un potent antioxidant que ens ajuda a prevenir l'envelliment prematurAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de maduixes del bosc
  • herbes d'en Serrallonga
  • 1 cullerada de sucre morè
  • fulls de gelatina
  • mató

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les herbes d'en Serrallonga en un cassó amb aigua bullint i deixeu-les infusionar durant una estona.

Després, retireu el cassó del foc, deixeu-lo refredar, afegiu-hi els fulls de gelatina ja remullats i escorreguts, coleu-ho, poseu-ho en un motlle i deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. Després, talleu la gelatina a dauets, poseu-la en un bol amb les maduixes, remeneu-ho bé i reserveu-ho.

A continuació, poseu el mató en un cassó amb una mica de sucre morè i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu les maduixes amb la gelatina, poseu-hi un caneló de mató a sobre, cobriu-la amb sucre morè i cremeu-lo amb el bufador.
Anar al contingut