Maduixes d'en Serrallonga
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Tienza
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: La Troballa, Sant Julià de Vilatorta, Vic
- Informació nutricional -Obre
La vitamina C de les maduixes és un potent antioxidant que ens ajuda a prevenir l'envelliment prematurAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 kg de maduixes del bosc
- herbes d'en Serrallonga
- 1 cullerada de sucre morè
- fulls de gelatina
- mató
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les herbes d'en Serrallonga en un cassó amb aigua bullint i deixeu-les infusionar durant una estona.
Després, retireu el cassó del foc, deixeu-lo refredar, afegiu-hi els fulls de gelatina ja remullats i escorreguts, coleu-ho, poseu-ho en un motlle i deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. Després, talleu la gelatina a dauets, poseu-la en un bol amb les maduixes, remeneu-ho bé i reserveu-ho.
A continuació, poseu el mató en un cassó amb una mica de sucre morè i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu les maduixes amb la gelatina, poseu-hi un caneló de mató a sobre, cobriu-la amb sucre morè i cremeu-lo amb el bufador.
Després, retireu el cassó del foc, deixeu-lo refredar, afegiu-hi els fulls de gelatina ja remullats i escorreguts, coleu-ho, poseu-ho en un motlle i deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores. Després, talleu la gelatina a dauets, poseu-la en un bol amb les maduixes, remeneu-ho bé i reserveu-ho.
A continuació, poseu el mató en un cassó amb una mica de sucre morè i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu les maduixes amb la gelatina, poseu-hi un caneló de mató a sobre, cobriu-la amb sucre morè i cremeu-lo amb el bufador.