Maduixes amb vinagre

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Maduixes amb vinagre
  • 1,5 kg de maduixes
  • vinagre de poma
  • 1/2 kg de sucre
  • canyella

PREPARACIÓ

1.Posem les maduixes en un bol i hi afegim la canyella.

2.Barregem el vinagre amb el sucre en un altre recipient. Ho batem bé i ho tirem per damunt de les maduixes. Ho deixem marinar a la nevera.

3.Colem les maduixes, separant-les del suc on han estat marinant. Les triturem, aconseguint una textura semblant a la d'un puré.

4.Hi afegim nata freda muntada i ho anem barrejant. Posem aquesta mescla en una copa.

5.En un altre bol, posem la gelatina amb una mica del suc on han macerat les maduixes, i deixem que actuï. A continuació, aboquem part d'aquesta preparació a la copa.

6.Una altra capa de puré amb nata a la copa.

7.Preparem un caramel reduint el suc que ens ha quedat de macerar les maduixes. Pel damunt de la copa, hi posem el caramel i, per acabar, una maduixa natural.