Maduixes a la romanoff

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manel Martí
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant del Col·legi d'arquitectes, Barcelona

INGREDIENTS

  • 150 g de gelat de vainilla
  • 200 g de nata muntada
  • 10 g de pell de taronja confitada
  • 100 g de maduixes
  • 1/2 copeta de kirsch
  • 1/2 copeta de Grand Marnier

PREPARACIÓ

Comenceu aquestes postres desfent el gelat de vainilla en un bol.
Un cop desfet, barregeu-hi la nata muntada. N'heu d'obtenir una textura cremosa. A continuació, afegiu-hi la pell de taronja confitada, el Grand Marnier i el kirsch. Seguiu-ho barrejant i, després, incorporeu-hi les maduixes. Remeneu-ho amb delicadesa i ja tindreu el plat a punt. Serviu-ho en un bol que haureu tingut una estona a la nevera.