Macedònia de fruita marinada en te vermell

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 1 poma
  • 1 mango
  • 200 g de cireres
  • 2 peres petites i fortes
  • 1 plàtan que no sigui gaire madur
  • 10 g de te vermell
  • aigua envasada
  • suc d'una llimona
  • 100 g de sucre moreno

PREPARACIÓ

1. Feu arrencar el bull l'aigua i feu la infusió de te seguint aquesta proporció: 2 grams de te per 200 centilitres d'aigua. I la deixeu refredar a la nevera.
2. Mentrestant, espremeu una llimona, peleu el mango i talleu el plàtan a daus.
3. Després, afegiu el sucre al te i remeneu-ho.
4. Peleu i talleu totes les fruites a trossos regulars i petits, i afegiu-hi el suc d'una llimona perquè no s'oxidin.
5. Afegiu la infusió de te a les fruites, deixeu-les macerar, i serviu-ho en copes o bols.