Macedònia de fruita marinada en te vermell
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 poma
- 1 mango
- 200 g de cireres
- 2 peres petites i fortes
- 1 plàtan que no sigui gaire madur
- 10 g de te vermell
- aigua envasada
- suc d'una llimona
- 100 g de sucre moreno
PREPARACIÓ
1. Feu arrencar el bull l'aigua i feu la infusió de te seguint aquesta proporció: 2 grams de te per 200 centilitres d'aigua. I la deixeu refredar a la nevera.
2. Mentrestant, espremeu una llimona, peleu el mango i talleu el plàtan a daus.
3. Després, afegiu el sucre al te i remeneu-ho.
4. Peleu i talleu totes les fruites a trossos regulars i petits, i afegiu-hi el suc d'una llimona perquè no s'oxidin.
5. Afegiu la infusió de te a les fruites, deixeu-les macerar, i serviu-ho en copes o bols.
2. Mentrestant, espremeu una llimona, peleu el mango i talleu el plàtan a daus.
3. Després, afegiu el sucre al te i remeneu-ho.
4. Peleu i talleu totes les fruites a trossos regulars i petits, i afegiu-hi el suc d'una llimona perquè no s'oxidin.
5. Afegiu la infusió de te a les fruites, deixeu-les macerar, i serviu-ho en copes o bols.