Macarrons ratllats a la "boscaiola"

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Conxeta Rocher
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Etrúria, La Garriga
  • Informació nutricional
    -Obre

    El parmesà es un formatge interessant per a la salut òssia ja que és un dels més rics en calci i vitamina D.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 400 g de macarrons ratllats (o "strozzapreti")
  • 1 ceba grossa
  • 150 g de xampinyons
  • 150 g de béicon
  • 50 g d'olives negres desossades
  • 300 g de cirerols (tomàquets cherry) de pera
  • 1 manat de julivert
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre
  • formatge parmesà ratllat

PREPARACIÓ

  1. Per començar, piqueu la ceba ben fina, netegeu els xampinyons traient-ne el peu sorrenc, pelant-los, rentant-los i tallant-los a làmines, talleu el béicon a trossets, els cirerols a rodanxes, les olives negres a rodanxes, trinxeu el julivert i reserveu-ho tot per separat.
  2. A continuació, poseu la pasta a bullir amb força aigua amb sal el temps que especifiqui el paquet.
  3. Mentrestant, en una paella saltegeu el béicon amb un xic d'oli. Quan estigui dauradet, reserveu-lo sense l'oli que ha deixat anar.
  4. Tot seguit, en una altra paella amb oli sofregiu la ceba. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi els xampinyons. Al cap d'uns minuts, poseu-hi el béicon reservat i remeneu-ho tot ben remenat. Després, afegiu-hi els cirerols i les olives, salpebreu-ho i acabeu-ho de sofregir-ho tot plegat, fins que el tomàquet sigui cuit. Seguidament, poseu-hi el julivert trinxat.
  5. Finalment, coleu la pasta just quan estigui al dente i aboqueu-la a la paella perquè quedi ben barrejada.
  6. I ja per acabar, poseu-los al tàper amb el parmesà incorporat i escalfeu-los al microones abans de menjar-nos-els. Aquest plat millora amb les hores d'espera abans no es menja!
Anar al contingut