Macarrons amb rovellons i gambes

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: M. Victòria Masip del Restaurant El Racó del Priorat (la Vilella Baixa)
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • rovellons
  • macarrons
  • gambes
  • 200 ml de crema de llet
  • 2 o 3 alls
  • sal
  • julivert

PREPARACIÓ

1. Netegeu i trinxeu els bolets.
2. Poseu oli en una paella i afegiu-hi els alls tallats ben petits. Un cop l'oli hagi agafat el gust dels alls, hi afegim les gambes pelades i netes.
3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal per coure-hi els macarrons.
4. Quan les gambes siguin cuites, hi afegim els bolets nets i tallats i deixem que redueixin. Fins que no hagin tret l'aigua no hi afegirem la sal, el julivert tallat ben petit i la crema de llet.
5. Remeneu-ho tot bé i, si cal, rectifiqueu de sal.
6. Un cop tot estigui ben lligat ja hi podem afegir els macarrons que haurem bullit prèviament (ben escorreguts).
7. Per acabar el plat, remenem bé tots els ingredients i hi afegim una mica més de julivert.