Macarrons amb pèsols, xoriço ibèric i quicos

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Tomàs Cuadrado
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Elaboració molt rica en hidrat de carboni, la nostra principal font energètica, bàsica per a persones esportistesAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 320 g de macarrons
  • 100 g de xoriç ibèric
  • 80 g de quicos
  • 250 g de pèsols desgranats
  • 1 ceballot
  • 4 tomàquets vermells
  • julivert
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els macarrons en un cassó amb aigua calenta. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la sal i deixeu-los coure durant una estona.

Mentrestant, en un cassó amb aigua escaldeu els pèsols durant 5 minuts. Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel i reserveu-los.

A continuació, en una paella sense oli sofregiu el xoriç tallat a daus durant un minutet. Seguidament, afegiu-hi el ceballot tallat a la juliana i el tomàquet tallat a daus. Quan estigui tot ben dauradet, poseu-hi els pèsols i el macarrons i salteu-ho tot junt durant 5 minutets més.

Finalment, poseu els quicos en un bol i aixafeu-los amb una cullera fins que quedin una mica trencats.

I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons, amaniu-los amb oli d'oliva, i guarniu el plat amb els quicos i una mica de julivert.
Anar al contingut