Macarrons amb bolets i formatge

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Manel Martí
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant del Col·legi d'arquitectes, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de macarrons
  • 1/2 kg de tomàquet de penjar
  • 50 g de mantega
  • 125 g de llenega blanca
  • 125 g de ceps
  • 50 g de formatge parmesà
  • 50 g de formatge de fondre
  • oli, all, sal, pebre i alfàbrega

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una paella i sofregiu-hi el tomàquet ratllat i l'all trinxat.
Aromatitzeu-ho amb alfàbrega. Rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi la barreja de bolets, remeneu-ho i deixeu-ho uns minuts més al foc. Mentrestant, bulliu els macarrons durant 8 minuts amb aigua i un raig d'oli d'oliva. A continuació, i en un cassola, poseu-hi la mantega a fondre. Tireu-hi els macarrons, remeneu-ho i incorporeu-hi el sofregit. Un cop ben barrejat, afegiu-hi el formatge de fondre i el parmesà ratllat. Remeneu-ho, deixeu-ho dos minuts més al foc i ja podreu servir-ho.