Macarrones con pollo (Macarrons amb pollastre) - Cuba
- Programa: Karakia
- Cuina: Marta Atrel, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 pollastre
- macarrons
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- tomàquet fregit
- pebre negre
- vinagre
- alls
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Talleu el pollastre a trossos i renteu-los. En una olla de pressió, poseu-hi una mica d'oli i enrossiu-los (de moment, no tapeu l'olla). Mentrestant, talleu els pebrots a trossets i trinxeu uns quants alls (al vostre gust). Incorporeu-ho a l'olla de pressió del pollastre i remeneu-ho. Aixafeu lleugerament uns 8-10 grans de pebre negre i, juntament amb mig pot de tomàquet fregit i un raig de vinagre, aboqueu-ho a l'olla de pressió. Deixeu que vagi fent xup-xup amb l'olla de pressió tapada. Bulliu els macarrons i, un cop cuits, escorreu-los i barregeu-los amb el pollastre. Serviu-los amb formatge ratllat per sobre. Aquesta és una recepta que serveix per fer un bon "plat únic" quan no es tenen prou macarrons i pollastre per a tothom.