Lluç farcit amb salsa de parmesà

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Lluç farcit amb salsa de parmesà
  • (per a 2 persones)
  • 1 lluç de palangre d'1,5 kg
  • 1/2 kg llagostins cuits
  • 100 g salmó fumat
  • 30 g farina blanca
  • 40 g mantega
  • 100 g formatge parmesà
  • 1/2 l llet

PREPARACIÓ

1.Comencem a fer la beixamel bullint la llet. Posem la mantega en un altre bol i la deixem desfer. Després hi afegim la farina.

2.Barregem la llet amb la mantega i la farina, i ho anem remenant. Hi afegim el suc del cap dels llagostins passat pel colador.

3.Tallem ben fi el salmó, i l'anem posant en una de les parts del llom del lluç de palangre. Després, els llagostins pelats al damunt.

4.Dobleguem el lluç i el posem a la safata, amb una mica de mantega a la base.

5.Amb un cullerot hi posem pel damunt la beixamel fins que quedi cobert del tot. I acabem ratllant-hi formatge parmesà pel damunt.

6.I cap el forn, a 180 graus.

Acompanyem amb un vi Bornos, amb raïm verdejo, sota la D.O. de Rueda. Un vi àcid i dolç a la vegada.