Lluç en salsa verda
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: José F. González
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Nou Ramonet, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 supremes de lluç de 200 g
- 2 grans d'all
- 1/2 l de brou de peix
- 20 cloïsses
- julivert
- 1 cullera de farina
- oli d'oliva verge
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, daureu els alls tallats molt fins en una paella amb oli. Quan estiguin una mica rossos, incorporeu-hi una cullerada de farina i deixeu que es torri una mica.
Després, afegiu-hi el brou de peix calent i deixeu-ho reduir durant 4 minuts. Tot seguit, incorporeu el lluç a la paella i deixeu-ho coure 4 minuts més. A continuació, doneu la volta al lluç amb l'ajuda d'una espàtula i incorporeu-hi les cloïsses i el julivert picat. Deixeu-ho coure fins que les cloïsses s'obrin.
I ja per acabar, emplateu el lluç al mig del plat. Disposeu les cloïsses al voltant i cobriu-ho tot amb la salsa.
Després, afegiu-hi el brou de peix calent i deixeu-ho reduir durant 4 minuts. Tot seguit, incorporeu el lluç a la paella i deixeu-ho coure 4 minuts més. A continuació, doneu la volta al lluç amb l'ajuda d'una espàtula i incorporeu-hi les cloïsses i el julivert picat. Deixeu-ho coure fins que les cloïsses s'obrin.
I ja per acabar, emplateu el lluç al mig del plat. Disposeu les cloïsses al voltant i cobriu-ho tot amb la salsa.