Lluç de palangre amb oli d'oliva verge

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pere Massana
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 4 troncs de lluç de 225 g
  • 2 patates
  • 2 grans d'all
  • 200 g de rossinyols
  • farigola
  • oli d'oliva verge
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les patates pelades i tallades en làmines en una paella amb oli abundant, i deixeu-les estovar durant uns 5 o 7 minuts a foc lent.
A continuació, poseu les patates cobrint el fons d'una safata pel forn. Col·loqueu a sobre del lluç una mica d'all laminat, la farigola, un rajolí d'oli i uns rossinyols, que prèviament haureu saltat en una paella. Després, cobriu la safata amb paper d'alumini i deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus. I ja, per acabar, emplateu les patates i el peix, i salsegeu-ho amb una mica del suc que ha quedat a la safata.
Anar al contingut