Lluç amb sobrassada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Magí Huguet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Vinya Rosa, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 supremes de lluç
- 4 talls de sobrassada
- 2 patates mitjanes
- 4 tomàquets madurs
- 2 alls tendres
- 1/4 de copa de vinagre balsàmic
- 1 ceba
- 4 espàrrecs verds
- 1/2 l de brou de peix
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una safata, i afegiu-hi la ceba i les patates tallades i pelades.
Poseu la safata al forn durant 10 minuts. Després, salpebreu el lluç i poseu-lo a la safata. Afegiu-hi els espàrrecs i els tomàquets, que prèviament haureu escaldat i pelat. Incorporeu-hi el brou del peix i deixeu-ho al forn ben calent durant 10 minuts. A continuació, col·loqueu la sobrassada sobre el lluç i deixeu-ho al forn un minut més. Mentrestant, poseu els alls tendres trossejats en una paella amb oli i deixeu-los coure fins que quedin ben daurats. Afegiu-hi unes gotes de vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir una mica. Finalment, emplateu el lluç amb sobrassada i decoreu-ho amb els alls tendres.
Poseu la safata al forn durant 10 minuts. Després, salpebreu el lluç i poseu-lo a la safata. Afegiu-hi els espàrrecs i els tomàquets, que prèviament haureu escaldat i pelat. Incorporeu-hi el brou del peix i deixeu-ho al forn ben calent durant 10 minuts. A continuació, col·loqueu la sobrassada sobre el lluç i deixeu-ho al forn un minut més. Mentrestant, poseu els alls tendres trossejats en una paella amb oli i deixeu-los coure fins que quedin ben daurats. Afegiu-hi unes gotes de vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir una mica. Finalment, emplateu el lluç amb sobrassada i decoreu-ho amb els alls tendres.