Lluç al forn amb espàrrecs i ceba tendra

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Simó Tomàs
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Terrani

INGREDIENTS

  • 1 kg de lluç de palangre
  • oli d'oliva
  • 1 manat de cebes tendres
  • 1 manat d'espàrrecs
  • sal
  • farigola
  • romaní
  • vi blanc sec

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una safata per al forn. Saleu el lluç i poseu-lo a la safata.
Després, afegiu-hi les herbes mòltes, una mica de vi, l'oli i una branqueta de romaní fresc i farigola. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 10 minuts. A continuació, salteu la ceba tendra i els espàrrecs tallats en juliana en una paella calenta sense oli. Quan ens agafi una mica de temperatura, tireu-hi una gota d'oli i un polsim de sal. Quan agafi color, afegiu-hi el suc que ha quedat a la safata de coure el lluç. I ja per acabar, emplateu el lluç i poseu-hi la ceba i els espàrrecs pel damunt.