Llonza de bou amb escalivada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Llonza de bou amb escalivada
  • (per a 3 persones)
  • Per a l'escalivada:
  • 4 endívies blanques
  • 6 patates blanques petites
  • 8 cebes petites
  • 2 pebrots vermells lamullo
  • 1 llonza de bou reposada (1,5 kg)
  • 2 bitxos
  • oli d'oliva verge
  • sal de Maldon

PREPARACIÓ

1.Comencem a coure la llonza de bou a la planxa.

2.Un rajolinet d'oli, i al damunt, sense sal, la llonza que es vagi fent.

3.Al cap d'uns 8 minuts, i amb el foc abaixat, la girem.

4.Mentrestant, preparem l'oli picant. Oli d'oliva en una paella. Esmicolem amb la mà els bitxos i els marquem a la paella. Un cop hem refredat l'oli el desem en un pot de vidre.

5.Tallem la llonza i l'emplatem, acompanyada de l'oli de bitxos. La servim amb l'escalivada, que hem fet abans.