Lloms de rap amb all cremat

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Lloms de rap
  • Ingredients per a 2 persones:
  • Fumet blanc de rap
  • 1 cap de rap
  • espines de rap
  • 1 ceba
  • claus d'olor
  • 1 gra d'all
  • mig porro
  • 1 tija d'api
  • 1 tall de bulb de fonoll
  • 2 fulles de llorer
  • 1 pastanaga
  • tiges de julivert
  • Rap amb all cremat
  • 2 lloms de rap
  • 1 patata
  • fumet blanc de rap
  • 2 grans d'all
  • tomàquets
  • julivert

PREPARACIÓ

1. Talleu l'all a làmines primes i tireu-lo a la cassola, amb un rajolí d'oli.

2. Quan ja estigui daurat, afegiu-hi el tomàquet i una mica de sal.

3. Quan el tomàquet sigui cuit, afegiu-hi els dos lloms de rap. I sal i pebre.

4. Tireu-hi la patata esberlada, que ja haureu bullit abans amb el fumet.

5. Deixeu-ho coure a foc lent amb tot el suc.

6. Feu-hi la infusió del julivert.