Lloms de conill en escabetx de flors de pastanaga

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Iolanda Bustos
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Calèndula, Girona
  • Informació nutricional
    +Obre

    l'escabetx està elaborat amb especies amb propietats digestives, en aquest cas, pel seu contingut en pastanaga, també te propietats antioxidants.

INGREDIENTS

  • 8 lloms de conill
  • 4 pastanagues
  • 4 grans d'all
  • 1 ceba grossa
  • 12 flors de pastanaga
  • 1 fulla de llorer
  • 125 ml d'oli d'oliva
  • 1 copa de vi blanc
  • 25 ml de vinagre blanc
  • comí en gra
  • pebre negre en gra
  • sal
  • pebre vermell dolç

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una cassola l'oli d'oliva, la ceba tallada a la juliana, la pastanaga tallada a tires, el comí, el pebre negre, la sal, el vinagre i el llorer i deixeu-ho coure, amb la cassola tapada, durant un parell de minuts.

Seguidament, afegiu-hi les flors de pastanaga, els grans d'all, el vi blanc, torneu a tapar la cassola i deixeu-ho coure durant 4 minuts més.

Tot seguit, poseu-hi el pebre vermell, els lloms de conill salats, remeneu-ho bé, torneu-ho a tapar i deixeu-ho coure tot junt durant dos minuts més.

I ja per acabar, feu una base de pastanaga al fons del plat, poseu-hi la ceba i el conill a sobre, salseu-ho tot amb l'escabetx i guarniu el plat amb les flors de pastanaga.