Lloms de bacallà amb suc i cloïses

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Solé
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • 12 talls petits de llom de bacallà dessalat
  • 24 cloïsses
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cullerada de farina
  • 1 got de vi blanc
  • julivert picat
  • 1/2 l de brou de crancs
  • 1 tassa d'oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli, sofregiu-hi la ceba picada.
Quan estigui ben rossa, afegiu-hi l'all picat. Quan l'all també estigui daurat, poseu-hi el llorer i la farina i remeneu-ho bé. Tot seguit, afegiu-hi el vi blanc, el brou, el bacallà i les cloïses, i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts. Finalment, rectifiqueu-ho de sal, poseu-hi julivert picat per sobre i ja podeu emplatar-ho.