Llomillo de bou amb grosella

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Albert Tortosa
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casimiro, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 llomillos de 200 g
  • 1/4 de l de grosella líquida
  • 1/4 de l de vinagre balsàmic
  • 12 espàrrecs verds
  • grosella
  • sal
  • pebre
  • julivert francès
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu aigua en un cassó, incorporeu-hi la sal i deixeu que torni a arrencar el bull.
Després, afegiu-hi els espàrrecs i deixeu-los coure durant un minut o un minut i mig. Quan estiguin cuits, refredeu-los amb aigua freda i gel i escorreu-los. Per fer la salsa, poseu la grosella líquida, el vinagre balsàmic, la sal i el pebre en un cassó i deixeu-ho reduir fins a la meitat, més o menys durant uns 4 minuts. Mentrestant, salpebreu els llomillos, deixeu-los coure durant dos minuts en una paella amb oli i reserveu-los. A la mateixa paella on heu fet els llomillos, salteu-hi els espàrrecs i la grosella. A continuació, talleu els llomillos en forma de ventall i emplateu-los junt amb els espàrrecs i la grosella. Poseu-hi una mica de salsa per sobre de la carn.