Llom de tonyina amb vinagre de Mòdena i soja
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marga Muñoz
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 lloms de tonyina
- 4 cullerades rases de sucre morè
- 1 tassa de salsa de soja
- 1 tassa i mitja de vinagre de Mòdena
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ
Saleu els lloms de tonyina i coeu-los en una paella calenta amb oli procurant que quedin poc fets. Després, reserveu els lloms de tonyina en un plat.
A la mateixa paella on heu fet la tonyina, poseu-hi el sucre morè, el vinagre de Mòdena i la salsa de soja. Deixeu-ho coure fins que el sucre s'hagi desfet i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu els lloms de tonyina i tireu-hi la salsa pel damunt.
A la mateixa paella on heu fet la tonyina, poseu-hi el sucre morè, el vinagre de Mòdena i la salsa de soja. Deixeu-ho coure fins que el sucre s'hagi desfet i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu els lloms de tonyina i tireu-hi la salsa pel damunt.