Llom de tonyina amb vinagre de Mòdena i soja

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marga Muñoz
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Florentina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 lloms de tonyina
  • 4 cullerades rases de sucre morè
  • 1 tassa de salsa de soja
  • 1 tassa i mitja de vinagre de Mòdena
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge
  • sal

PREPARACIÓ

Saleu els lloms de tonyina i coeu-los en una paella calenta amb oli procurant que quedin poc fets. Després, reserveu els lloms de tonyina en un plat.
A la mateixa paella on heu fet la tonyina, poseu-hi el sucre morè, el vinagre de Mòdena i la salsa de soja. Deixeu-ho coure fins que el sucre s'hagi desfet i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu els lloms de tonyina i tireu-hi la salsa pel damunt.