Llom de tonyina amb albergínia i mostassa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: César Pastor
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 trossos de tonyina de 170g
- 1 albergínia mitjana
- mostassa en gra
- escarola i selecció de germinats
- vinagre Cabernet Sauvignon reduït
- sal i pebre
- oli d'oliva
- Per a la vinagreta:
- 150 ml d'oli d'oliva
- 150 ml d'oli de llavors
- 50 g de mel
- 50 ml de vinagre Chardonnay
- 1 culleradeta de wasabi en pols
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu l'albergínia prèviament pelada, tallada a daus i salpebrada.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la mostassa, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts més.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli d'oliva, l'oli de llavors, la mel, el vinagre i el wasabi i tritureu-ho bé amb el túrmix.
A continuació, en una paella amb oli salteu els trossos de tonyina ja salpebrats.
Tot seguit, poseu en un bol l'escarola i els germinats, amaniu-los amb una mica d'oli, vinagre reduït, sal i pebre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu la tonyina, cobriu-la amb l'albergínia, poseu-hi l'escarola i els germinats al costat i salseu-ho tot amb la vinagreta de wasabi.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la mostassa, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts més.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli d'oliva, l'oli de llavors, la mel, el vinagre i el wasabi i tritureu-ho bé amb el túrmix.
A continuació, en una paella amb oli salteu els trossos de tonyina ja salpebrats.
Tot seguit, poseu en un bol l'escarola i els germinats, amaniu-los amb una mica d'oli, vinagre reduït, sal i pebre i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu la tonyina, cobriu-la amb l'albergínia, poseu-hi l'escarola i els germinats al costat i salseu-ho tot amb la vinagreta de wasabi.