Llom de tonyina amb albergínia i mostassa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: César Pastor
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Colibrí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 trossos de tonyina de 170g
  • 1 albergínia mitjana
  • mostassa en gra
  • escarola i selecció de germinats
  • vinagre Cabernet Sauvignon reduït
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • Per a la vinagreta:
  • 150 ml d'oli d'oliva
  • 150 ml d'oli de llavors
  • 50 g de mel
  • 50 ml de vinagre Chardonnay
  • 1 culleradeta de wasabi en pols

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu l'albergínia prèviament pelada, tallada a daus i salpebrada.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la mostassa, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts més.

Per fer la vinagreta, poseu en un bol l'oli d'oliva, l'oli de llavors, la mel, el vinagre i el wasabi i tritureu-ho bé amb el túrmix.

A continuació, en una paella amb oli salteu els trossos de tonyina ja salpebrats.

Tot seguit, poseu en un bol l'escarola i els germinats, amaniu-los amb una mica d'oli, vinagre reduït, sal i pebre i remeneu-ho bé.

I ja per acabar, emplateu la tonyina, cobriu-la amb l'albergínia, poseu-hi l'escarola i els germinats al costat i salseu-ho tot amb la vinagreta de wasabi.
Anar al contingut