Llom amb raïm i most

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El raïm es una de les fruites més riques en vitamina B6, nutrient que regula l'estat d'ànimAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 talls de llom de dos colors (gruixuts)
  • 250 g de cansalada viada fresca
  • 600 cc de most
  • 300 g de raïm (els grans)
  • farina
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • 12 ametlles torrades
  • 4 nous de mantega
  • Per al raïm gebrat:
  • un gotim de raïm
  • clara d'ou
  • sucre granulat

PREPARACIÓ

Per fer el raïm gebrat, poseu en un bol la clara d'ou, bateu-la lleugerament, suqueu-hi el gotim de raïm, arrebosseu-lo amb sucre i deixeu-lo assecar.
A continuació, en una cassola amb una mica d'oli salteu la cansalada tallada a daus. Quan estigui dauradeta, retireu-la i reserveu-la sobre paper absorbent.Tot seguit, salpebreu el llom, arrebosseu-lo amb farina i fregiu-lo a la mateixa cassola de la cansalada. Quan estigui ros, retireu-lo i reserveu-lo sobre paper absorbent.Després, poseu el most a la cassola de fregir el llom i la cansalada i deixeu-lo reduir. Quan hagi reduït a la meitat, afegiu-hi la cansalada i la mantega, remeneu-ho bé, poseu-hi el llom i deixeu-ho coure durant uns 10 minuts. Finalment, afegiu-hi els grans de raïm i l'ametlla torrada picada, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts més.I ja per acabar, emplateu el llom, salseu-ho amb el suc de la cocció i els grans de raïm i guarniu el plat amb el raïm gebrat.
Anar al contingut