Llobarro sobre coca de recapte amb verduretes

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rincón de Diego

INGREDIENTS

  • 4 supremes de llobarro de 200 g
  • 8 escamarlans
  • 4 cassoletes de pa de coca
  • 1 albergínia
  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 4 espàrrecs de marge
  • 1 pastanaga
  • oli de julivert
  • sal i pebre
  • oli d'oliva
  • sal gruixuda

PREPARACIÓ

Per començar, salteu les vedures tallades en una paella amb oli.
Tot seguit, salpebreu el llobarro i marqueu-lo primer per la banda de la pell en una paella amb oli. A continuació, saleu els escamarlans i salteu-los en una paella amb oli. Seguidament, poseu les verdures sobre la coca i deixeu-ho coure al forn durant 4 o 5 minuts, juntament amb el llobarro i els escamarlans. I ja per acabar, emplateu la coca amb les verduretes a sobre. Disposeu el llobarro i els escamarlans sobre les verduretes. Podeu decorar el plat amb els caps dels escamarlans, un rajolí d'oli, sal Maldon i una mica de julivert