Llobarro salvatge amb falses angules de calamar

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jeroni Castell
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Les Moles

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 700 g de llobarro en filets
  • 400 g de coliflor
  • 80 g mantega
  • 100 cc d'oli d'oliva
  • 2 grans d'all
  • 100 g de calamar
  • sal i pebre
  • caviar de tinta de calamar ( opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal poseu a coure la coliflor durant 10 minuts. Seguidament, escorreu-la, poseu-la en un got de pímer amb la mantega, tritureu-la fins a aconseguir un puré molt fi i rectifiqueu-la de sal i pebre.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls laminats a foc suau.

Mentrestant, talleu molt finament els cossos nets del calamar, a fi d'obtenir-ne uns talls molt prims, que semblaran angules.

Quan els alls estiguin dauradets, fregiu-hi les falses angules, a foc molt suau.

Tot seguit, salteu els filets de llobarro en una planxa i salpebreu-los.

I ja per acabar, emplateu el puré de coliflor, poseu-hi al damunt el llobarro i les falses angules i guarniu el plat amb el caviar de tinta de calamar.