Llobarro amb saltat de mongetes, calamarsets i capipota

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pere Massana
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Massana, Girona

INGREDIENTS

  • 4 supremes de llobarro de 150 g aprox.
  • 250 g de mongetes del ganxet cuites
  • 250 g de calamarsets
  • 200 g de capipota de vedella cuit
  • tinta de calamar (una bossa)
  • oli d'oliva i sal

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els calamarsets.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi les mongetes i deixeu-ho coure uns minuts. Tot seguit, poseu-hi el capipota tallat a dauets, rectifiqueu-ho de sal i salteu-ho tot junt uns minuts més.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu el llobarro fins que quedi ben dauradet.

I ja per acabar, poseu una mica de tinta de calamar a la base del plat, poseu-hi el saltat de mongetes i calamarsets a sobre i el llobarro al costat.