Llobarro amb olor de menta
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Solé
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Barquet, Tarragona
INGREDIENTS
- 4 llobarros de palangre de 350 g
- oli d'oliva
- sal
- vinagre de moscatell
- menta fresca
- 1/2 pebrot vermell
- 2 pebrots verds
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 branca d'api
PREPARACIÓ
Per fer el vinagre de moscatell amb menta, poseu unes fulles de menta fresca a macerar dins del vinagre durant una setmana o una setmana i mitja.
A continuació, salteu en una paella amb oli les verdures tallades en juliana, de manera que quedin ben cruixents. Després, retireu-les de la paella. Tot seguit, saleu els trossos de llobarro i feu-los coure a la mateixa paella on heu saltat les verdures. Mentrestant, feu una reducció de vinagre de menta en un cassó. I ja, per acabar, emplateu les verdures, col·loqueu-hi a sobre el peix i regueu-ho tot amb la reducció de vinagre. Podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.
A continuació, salteu en una paella amb oli les verdures tallades en juliana, de manera que quedin ben cruixents. Després, retireu-les de la paella. Tot seguit, saleu els trossos de llobarro i feu-los coure a la mateixa paella on heu saltat les verdures. Mentrestant, feu una reducció de vinagre de menta en un cassó. I ja, per acabar, emplateu les verdures, col·loqueu-hi a sobre el peix i regueu-ho tot amb la reducció de vinagre. Podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.