Llobarro amb olor de menta

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: David Solé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • 4 llobarros de palangre de 350 g
  • oli d'oliva
  • sal
  • vinagre de moscatell
  • menta fresca
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 pebrots verds
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 branca d'api

PREPARACIÓ

Per fer el vinagre de moscatell amb menta, poseu unes fulles de menta fresca a macerar dins del vinagre durant una setmana o una setmana i mitja.
A continuació, salteu en una paella amb oli les verdures tallades en juliana, de manera que quedin ben cruixents. Després, retireu-les de la paella. Tot seguit, saleu els trossos de llobarro i feu-los coure a la mateixa paella on heu saltat les verdures. Mentrestant, feu una reducció de vinagre de menta en un cassó. I ja, per acabar, emplateu les verdures, col·loqueu-hi a sobre el peix i regueu-ho tot amb la reducció de vinagre. Podeu decorar el plat amb unes fulles de menta.
Anar al contingut