Llobarro amb favetes i verduretes

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Walter
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat

INGREDIENTS

  • 4 filets de 130 g de llobarro amb pell
  • 20 cl de fumet
  • 80 g de favetes
  • 8 pastanagues mini
  • 40 g de mongetes fines
  • 8 alls tendres
  • 4 espàrrecs verds
  • 3 tomàquets
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic
  • 1 cullerada de flor de sal
  • pebre blanc
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli, sal i pebre als filets de llobarro per la banda de la carn i marqueu-lo en una paella ben calenta pel cantó de la pell.
Mentrestant, reduïu el fumet en un cassó. A continuació, salteu les favetes, les pastanagues, les mongetes, els alls tendres, els espàrrecs i els tomàquets pelats i sense llavors en una paella amb oli. Per fer la salsa, afegiu unes gotes de vinagre balsàmic reduït, els daus de tomàquet pelat, el julivert picat i l'oli d'oliva al fumet. Remeneu-ho una miqueta evitant que es lligui. I ja per acabar, emplateu les favetes. Col·loqueu el llobarro a sobre i les verduretes al voltant i per sobre. Salsegeu-ho.