Llobarro amb favetes i verduretes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Walter
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat
INGREDIENTS
- 4 filets de 130 g de llobarro amb pell
- 20 cl de fumet
- 80 g de favetes
- 8 pastanagues mini
- 40 g de mongetes fines
- 8 alls tendres
- 4 espàrrecs verds
- 3 tomàquets
- 2 cullerades de vinagre balsàmic
- 1 cullerada de flor de sal
- pebre blanc
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli, sal i pebre als filets de llobarro per la banda de la carn i marqueu-lo en una paella ben calenta pel cantó de la pell.
Mentrestant, reduïu el fumet en un cassó. A continuació, salteu les favetes, les pastanagues, les mongetes, els alls tendres, els espàrrecs i els tomàquets pelats i sense llavors en una paella amb oli. Per fer la salsa, afegiu unes gotes de vinagre balsàmic reduït, els daus de tomàquet pelat, el julivert picat i l'oli d'oliva al fumet. Remeneu-ho una miqueta evitant que es lligui. I ja per acabar, emplateu les favetes. Col·loqueu el llobarro a sobre i les verduretes al voltant i per sobre. Salsegeu-ho.
Mentrestant, reduïu el fumet en un cassó. A continuació, salteu les favetes, les pastanagues, les mongetes, els alls tendres, els espàrrecs i els tomàquets pelats i sense llavors en una paella amb oli. Per fer la salsa, afegiu unes gotes de vinagre balsàmic reduït, els daus de tomàquet pelat, el julivert picat i l'oli d'oliva al fumet. Remeneu-ho una miqueta evitant que es lligui. I ja per acabar, emplateu les favetes. Col·loqueu el llobarro a sobre i les verduretes al voltant i per sobre. Salsegeu-ho.