Llobarro amb carxofes brasejades

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Llobarro amb carxofes brasejades
  • Ingredients per a 2 persones:
  • 2 cues de llobarro
  • cansalada viada fumada
  • carxofes
  • 100 g d'api
  • pols de cep
  • salsa d'ostres

PREPARACIÓ

1. Peleu les carxofes i traieu-ne el cor. Conserveu-les en aigua i llimona perquè no s'oxidin.

2. Escalfeu l'oli a la paella.

3. Talleu la cansalada viada fumada, o bacon, a daus petits i daureu-la.

4. Quan la cansalada ha deixat anar part del greix, tireu-hi les carxofes tallades, l'api i la salsa d'ostres.

5. Afegiu una mica d'aigua amb llimona per acabar de coure per dins la carxofa i l'api.

6. Reduïu-ho fins que les verdures tinguin la textura d'una salsa.

7. Tireu-hi una mica de farina de cep, que lligarà la salsa i li donarà aroma.

8. Coeu el llobarro a la planxa.