Llobarro amb bolets

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Font
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Quim Font, Salou

INGREDIENTS

  • 1 llobarro a filets
  • 300 g de ceps
  • 1 api
  • 1 pastanaga
  • 1 porro
  • 2 tomàquets
  • oli d'oliva verge
  • 1 rovell d'ou
  • 1 copa de vi blanc
  • sal

PREPARACIÓ

Poseu els ceps tallats en un plata d'anar al forn, col·loqueu-hi el llobarro a sobre i afegiu-hi el vi blanc, la sal i l'oli.
Tapeu la plata amb un paper d'alumini i deixeu-ho coure al foc a 180 graus durant 10 minuts. Poseu el llobarro i els bolets al plat i reserveu el suc de la cocció del llobarro per fer la salsa.

Mentrestant, poseu una mica d'aigua, la pastanaga, el porro i l'api, tot tallat a la juliana, en un recipient apte per al microones i deixeu-ho coure ben tapat durant dos minuts.

Per fer la salsa, barregeu en un bol el suc de la cocció amb un rovell d'ou i feu-ho coure al bany maria sense parar de remenar-ho.

Cobriu el llobarro i els bolets amb la salsa, i poseu-hi a sobre les verdures cuites. Guarniu el plat amb unes làmines de tomàquet cru.