Llenguado amb meunière d'olives i raïm

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 1 kg de llenguado
  • 4 cebes de Figueres
  • 24 olives negres d'Aragó
  • 24 grans de raïm
  • farina blanca
  • 1/2 llimona
  • 100 g de mantega
  • julivert
  • sal
  • pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el llenguado filetejat, enfarineu-lo i fregiu-lo en una paella amb oli ben calent.
A continuació, enfarineu els aros grossos de ceba i fregiu-los en una paella amb oli Tot seguit, emplateu la ceba i col·loqueu-hi el llenguado al mig. Per fer la meunière, desfeu la mantega en una paella. Després, afegiu-hi sal, pebre, el raïm sense grans i les olives sense pinyol. Quan estigui tot daurat, incorporeu-hi el suc de llimona i el julivert. I ja per acabar, emplateu la meunière sobre el llenguado.