Llenguado amb fruita seca i ceps

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 llenguado d'uns 250 g. congelat
  • 25 g. De fruits secs (ametlla, avellana i pinyons)
  • 3 prunes passes, 6 panses de màlaga.
  • 60 g. De barreja de bolets congelada
  • 50g. De mantega
  • 20cc. De calvados.

PREPARACIÓ

1. Deixem descongelar el peix sobre una reixa, tapat, a dins de la nevera, i començant la vigília.
2. En un colador, i sobre un bol, descongelem els bolets a temp. Ambient, i conservant l'aigua que segreguen.
3. Pelem tots els fruits secs, i els trossejem amb el morter, però no per fer una picada, sino per trncar-los lleument.
4. Marinem les prunes i les panses amb el calvados, fins que recuperin volum.
5. En una paella antiadherent, desfem un xic de mantega.
6. Saltem els bolets trossejats i salpebrats, i quan hagin xuclat l'aigua, afegim la fruita seca i les panses dels dos tipus.
7. Ho flamejem amb el calvados de marinar les panses, i quan s'hagi exhaurit la evaporació de l'alcohol, hi afegim l'aigua que han segregat els bolets durant la descongelació.
8. En una altre paella, amb mantega, fem el llenguado. Emplatem.
9. En l'últim moment, passem tot el guarniment per la paella a on hem fet el llenguado, per a que agafi el sabor del peix.
10. Salsem el llenguado amb tot això, una mica de julivert picat, i a taula!!