Llenguado a l'estil vietnamita
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ly Leap
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Indochine, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 llenguados
- 6 cirerols
- 1 tija d'api
- 1/4 de ceba tendra
- 1/2 all tendre
- 1 cullerada de salsa de peix
- 1 cullerada de salsa d'ostres
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Daureu el llenguado sense pell en una paella amb oli.
Mentrestant, talleu la ceba tendra, l'all tendre i l'api en tires fines i talleu els cirerols a quarts. Sofregiu les verdures en una paella amb oli i una mica d'all picat. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la salsa de peix i la salsa d'ostres. Torneu-ho a remenar.
Quan el llenguado estigui ben daurat per les dues bandes, emplateu-lo i poseu les verdures per sobre.
Mentrestant, talleu la ceba tendra, l'all tendre i l'api en tires fines i talleu els cirerols a quarts. Sofregiu les verdures en una paella amb oli i una mica d'all picat. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la salsa de peix i la salsa d'ostres. Torneu-ho a remenar.
Quan el llenguado estigui ben daurat per les dues bandes, emplateu-lo i poseu les verdures per sobre.