Llenguado a l'estil vietnamita

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 llenguados
  • 6 cirerols
  • 1 tija d'api
  • 1/4 de ceba tendra
  • 1/2 all tendre
  • 1 cullerada de salsa de peix
  • 1 cullerada de salsa d'ostres
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Daureu el llenguado sense pell en una paella amb oli.
Mentrestant, talleu la ceba tendra, l'all tendre i l'api en tires fines i talleu els cirerols a quarts. Sofregiu les verdures en una paella amb oli i una mica d'all picat. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la salsa de peix i la salsa d'ostres. Torneu-ho a remenar.

Quan el llenguado estigui ben daurat per les dues bandes, emplateu-lo i poseu les verdures per sobre.
Anar al contingut