Llenguado a l'estil de la barca

  • Programa: La Riera
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 5 llenguados
  • 4 grans d'all
  • 3 tomàquets
  • 1/2 tassa de julivert picat
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de pebre vermell (ben plena)
  • 1 didalet de vinagre
  • 1 l de fumet

PREPARACIÓ

Peleu els alls i piqueu-los en un morter.

Afegiu-hi els tomàquets pelats i escaldats i piqueu-ho tot ben junt.

En una cassola, poseu-hi una mica d'oli, afegiu-hi la picada anterior i deixeu-la sofregir bé. Poseu-hi la farina, remeneu-ho, poseu-hi el pebre vermell, remeneu-ho, i afegiu-hi el vinagre i el fumet. Rectifiqueu-

ho de sal i poseu-hi els llenguados pelats.

Feu-ho coure fins que el peix sigui cuit i tou.