Llaminera de porc amb parmentier instantani d'arengades

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Llaminera de porc amb parmentier instantani d'arengades
  • 200 cl de crema de llet
  • 1 llaminera de porc
  • 200 cl de cervesa
  • ous d'arengada en conserva
  • xarop d'erable de sucre
  • 30 g de mantega
  • 50 g de puré de patata instantani

PREPARACIÓ

1.Comencem posant al foc la paella amb la crema de llet i l'oli, salem la llonza i la coem sencera.

2.Girem la peça... com si fos una croqueta!

3.Un cop feta, reservem la carn en una graella.

4.Quan la llet bull, hi aboquem els flocs de puré instantani. I ho batem.

5.Un cop muntat, hi posem uns daus de mantega, i hi afegim ous d'arengada.

6.Per fer la salsa, afegim el xarop a la paella calenta. I també la cervesa.