Llaminera de porc amb parmentier instantani d'arengades
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Llaminera de porc amb parmentier instantani d'arengades
- 200 cl de crema de llet
- 1 llaminera de porc
- 200 cl de cervesa
- ous d'arengada en conserva
- xarop d'erable de sucre
- 30 g de mantega
- 50 g de puré de patata instantani
PREPARACIÓ
1.Comencem posant al foc la paella amb la crema de llet i l'oli, salem la llonza i la coem sencera.
2.Girem la peça... com si fos una croqueta!
3.Un cop feta, reservem la carn en una graella.
4.Quan la llet bull, hi aboquem els flocs de puré instantani. I ho batem.
5.Un cop muntat, hi posem uns daus de mantega, i hi afegim ous d'arengada.
6.Per fer la salsa, afegim el xarop a la paella calenta. I també la cervesa.
2.Girem la peça... com si fos una croqueta!
3.Un cop feta, reservem la carn en una graella.
4.Quan la llet bull, hi aboquem els flocs de puré instantani. I ho batem.
5.Un cop muntat, hi posem uns daus de mantega, i hi afegim ous d'arengada.
6.Per fer la salsa, afegim el xarop a la paella calenta. I també la cervesa.