Llaminera de porc amb margalló

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 1 pot petit de salsa de carn
  • 1 pot de margallons
  • 1 llaminera de porc
  • mantega de qualitat
  • anís
  • 1 got de caldo de verdures

PREPARACIÓ

1. Barregeu 2 cullerades soperes de salsa Bovril, que no deixa de ser una reducció de caldo de bou, amb un got de caldo de verdures. Perquè es desfaci millor, escalfeu-ho al microones.
2. Traieu els cors de margalló de la llauna i esbandiu-los per treure'ls l'aroma d'àcid cítric del suc de conservació.
3. Talleu la llonza llaminera a talls d'uns 2 cm de gruix i salpebreu-los.
4. En una paella, daureu els margallons, tallats a rodanxes d'un cm de gruix, amb una bona cullerada de mantega. Quan els margallons i la mantega siguin ben rossos, afegiu-hi el contingut del got, i deixeu-ho coure fins que la salsa hagi reduït.
5. Marqueu la carn en una paella antiadherent fins al punt de cocció que us agradi.
6. Per últim, afegiu la gota d'anís a la paella dels margallons, i poseu-ho al punt de sal.
7. Emplateu-ho. Els margallons, els talls de carn al damunt, i salseu amb la salsa.