Llamàntol amb xili

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Ferré i Xin Yu
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La xina, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llamàntol conté un nivell de greix molt baix. Tot i que destaca l'aportació de colesterol, aquest no augmenta els nivells en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 llamàntols
  • una culleradeta d'oli d'oliva
  • 5 g de gingebre picat
  • 1 gra d'all picat
  • 1 pebrot vermell
  • 2 xilis vermells
  • 2 cullerades de vi xinès
  • 2 cullerades de sake
  • 2 cullerades de mirin
  • 5 g de sucre
  • 5 g de sal
  • 100 g d'escalunyes
  • 2 cullerades de suc de llima
  • la pell de les llimes

PREPARACIÓ

Per començar, en un wok amb una mica d'oli d'oliva salteu l'all, el gingebre, l'escalunya picada, el pebrot tallat a daus i el llamàntol escaldat, pelat i tallat a trossets.
Quan estigui tot daurat, afegiu-hi el suc de llima, el sake, el mirin, el vi xinès, la sal, el sucre, la pell de la llima tallada a la juliana, els xilis tallats a rodanxes i salteu-ho durant dos o tres minuts.I ja per acabar, ho serviu en un bol.
Anar al contingut