Llamàntol amb xili
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Ferré i Xin Yu
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La xina, Barcelona
- Informació nutricional -Obre
El llamàntol conté un nivell de greix molt baix. Tot i que destaca l'aportació de colesterol, aquest no augmenta els nivells en sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 2 llamàntols
- una culleradeta d'oli d'oliva
- 5 g de gingebre picat
- 1 gra d'all picat
- 1 pebrot vermell
- 2 xilis vermells
- 2 cullerades de vi xinès
- 2 cullerades de sake
- 2 cullerades de mirin
- 5 g de sucre
- 5 g de sal
- 100 g d'escalunyes
- 2 cullerades de suc de llima
- la pell de les llimes
PREPARACIÓ
Per començar, en un wok amb una mica d'oli d'oliva salteu l'all, el gingebre, l'escalunya picada, el pebrot tallat a daus i el llamàntol escaldat, pelat i tallat a trossets.
Quan estigui tot daurat, afegiu-hi el suc de llima, el sake, el mirin, el vi xinès, la sal, el sucre, la pell de la llima tallada a la juliana, els xilis tallats a rodanxes i salteu-ho durant dos o tres minuts.I ja per acabar, ho serviu en un bol.
Quan estigui tot daurat, afegiu-hi el suc de llima, el sake, el mirin, el vi xinès, la sal, el sucre, la pell de la llima tallada a la juliana, els xilis tallats a rodanxes i salteu-ho durant dos o tres minuts.I ja per acabar, ho serviu en un bol.