Llàgrimes de xocolata blanca amb cafè, coco i ametlla

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Enric Millà
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: El Dien, Vallfogona de Balaguer
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que te un alt contingut en greixos però que no eleva el colesterol de la sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g de nata
  • 150 g de glucosa
  • 1.300 g de cobertura de xocolata blanca
  • 150 g de licor de cafè
  • 100 g de coco ratllat
  • 2 g d'agar-agar en pols
  • granet d'ametlla crocant
  • pètals de rosa

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó la glucosa i la nata i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l'agar-agar i remeneu-ho bé.

A continuació, aboqueu-ho en un motllo juntament amb el licor de cafè, la cobertura de xocolata i el coco ratllat, remeneu-ho bé fins que tot estigui ben desfet i deixeu-ho refredar al congelador durant unes 6 o 8 hores.

Tot seguit, poseu en un bol l'ametlla crocant i els pètals de roses tallats a tires, feu boletes de crema de xocolata amb una cullera, poseu-les al bol, arrebosseu-les bé, acabeu-los de donar forma rodona amb les mans i ja les podeu emplatar.
Anar al contingut