Llàgrimes de xocolata blanca amb cafè, coco i ametlla
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Enric Millà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Restaurant: El Dien, Vallfogona de Balaguer
- Informació nutricional -Obre
La xocolata blanca és molt rica en mantega de cacau, que te un alt contingut en greixos però que no eleva el colesterol de la sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 600 g de nata
- 150 g de glucosa
- 1.300 g de cobertura de xocolata blanca
- 150 g de licor de cafè
- 100 g de coco ratllat
- 2 g d'agar-agar en pols
- granet d'ametlla crocant
- pètals de rosa
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó la glucosa i la nata i deixeu-ho coure. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l'agar-agar i remeneu-ho bé.
A continuació, aboqueu-ho en un motllo juntament amb el licor de cafè, la cobertura de xocolata i el coco ratllat, remeneu-ho bé fins que tot estigui ben desfet i deixeu-ho refredar al congelador durant unes 6 o 8 hores.
Tot seguit, poseu en un bol l'ametlla crocant i els pètals de roses tallats a tires, feu boletes de crema de xocolata amb una cullera, poseu-les al bol, arrebosseu-les bé, acabeu-los de donar forma rodona amb les mans i ja les podeu emplatar.
A continuació, aboqueu-ho en un motllo juntament amb el licor de cafè, la cobertura de xocolata i el coco ratllat, remeneu-ho bé fins que tot estigui ben desfet i deixeu-ho refredar al congelador durant unes 6 o 8 hores.
Tot seguit, poseu en un bol l'ametlla crocant i els pètals de roses tallats a tires, feu boletes de crema de xocolata amb una cullera, poseu-les al bol, arrebosseu-les bé, acabeu-los de donar forma rodona amb les mans i ja les podeu emplatar.