Llagostins saltats amb pollastre i espinacs
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 contracuixa desossada de pollastre de pagès
- 1 manat de fulles d'espinacs
- 6 o 8 llagostins
- 1 manat de cebes tendres
- 1 cullerada de tapioca
- aigua envasada
PREPARACIÓ
llagostins fins que quedin ben rossos i els aixafeu.
2. Després, afegiu-hi la part verda de les cebes tendres i un bon raig d'aigua. I, quan sigui ben calenta, la tapioca.
3. Tot seguit, salpebreu el pollastre i el coeu a la planxa, primer per la banda de la carn.
4. I, amb el mateix oli i a la mateixa paella, hi daureu les cebes tendres.
5. Al cap d'un minut, hi afegiu les cues dels llagostins amb una mica de sal i pebre, i les reserveu.
6. Coleu la salsa aprofitant-ne al màxim el suc. I afegiu la cuixa de pollastre tallada a daus i els espinacs a la ceba.
7. Poseu el saltat al mig del plat i ho salseu amb el suc colat.
2. Després, afegiu-hi la part verda de les cebes tendres i un bon raig d'aigua. I, quan sigui ben calenta, la tapioca.
3. Tot seguit, salpebreu el pollastre i el coeu a la planxa, primer per la banda de la carn.
4. I, amb el mateix oli i a la mateixa paella, hi daureu les cebes tendres.
5. Al cap d'un minut, hi afegiu les cues dels llagostins amb una mica de sal i pebre, i les reserveu.
6. Coleu la salsa aprofitant-ne al màxim el suc. I afegiu la cuixa de pollastre tallada a daus i els espinacs a la ceba.
7. Poseu el saltat al mig del plat i ho salseu amb el suc colat.