Llagostins amb curri verd
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Clara Roca i Nok
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Thaï Gardens, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de llagostins
- 400 ml de llet de coco
- 2 cullerades de salsa de peix
- 1/2 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de sal Per a la pasta de curri:
- 2 cullerades de pebrot verd
- 3 escalunyes
- 1 cullerada de gingebre
- 1 gra d'all Guarnició:
- bròquil
- mongeta verda
- espàrrecs
- arròs
PREPARACIÓ
Per preparar la pasta de curri, piqueu el pebrot verd, el gingebre, la citronella, el coriandre, l'all i les escalunyes fins que aconseguiu una pasta espessa.
A continuació, desfeu en un cassó al foc dues cullerades de pasta de curri en llet de coco. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Mentrestant, peleu els llagostins i feu-los un tall per la part de sobre. Tot seguit, poseu-los en un cassó i afegiu-hi les verduretes. Deixeu-ho coure durant dos minuts. Després afegiu-hi dues cullerades de salsa de peix, sal i sucre (si cal, també podeu afegir-hi una mica més de llet de coco). Remeneu-ho i deixeu-ho coure un minut més. Finalment, munteu el plat i serviu-lo acompanyat d'arròs blanc.
A continuació, desfeu en un cassó al foc dues cullerades de pasta de curri en llet de coco. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Mentrestant, peleu els llagostins i feu-los un tall per la part de sobre. Tot seguit, poseu-los en un cassó i afegiu-hi les verduretes. Deixeu-ho coure durant dos minuts. Després afegiu-hi dues cullerades de salsa de peix, sal i sucre (si cal, també podeu afegir-hi una mica més de llet de coco). Remeneu-ho i deixeu-ho coure un minut més. Finalment, munteu el plat i serviu-lo acompanyat d'arròs blanc.