Llagostins amb curri verd

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Clara Roca i Nok
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Thaï Gardens, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de llagostins
  • 400 ml de llet de coco
  • 2 cullerades de salsa de peix
  • 1/2 culleradeta de sucre
  • 1 culleradeta de sal Per a la pasta de curri:
  • 2 cullerades de pebrot verd
  • 3 escalunyes
  • 1 cullerada de gingebre
  • 1 gra d'all Guarnició:
  • bròquil
  • mongeta verda
  • espàrrecs
  • arròs

PREPARACIÓ

Per preparar la pasta de curri, piqueu el pebrot verd, el gingebre, la citronella, el coriandre, l'all i les escalunyes fins que aconseguiu una pasta espessa.
A continuació, desfeu en un cassó al foc dues cullerades de pasta de curri en llet de coco. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Mentrestant, peleu els llagostins i feu-los un tall per la part de sobre. Tot seguit, poseu-los en un cassó i afegiu-hi les verduretes. Deixeu-ho coure durant dos minuts. Després afegiu-hi dues cullerades de salsa de peix, sal i sucre (si cal, també podeu afegir-hi una mica més de llet de coco). Remeneu-ho i deixeu-ho coure un minut més. Finalment, munteu el plat i serviu-lo acompanyat d'arròs blanc.
Anar al contingut