Lichin b kerefa (Taronges amb sucre i canyella) - Tànger, Marroc
- Programa: Karakia
- Cuina: Shaïma Benhamdouch, Barcelona
INGREDIENTS
- taronges
- sucre
- canyella
PREPARACIÓ
Peleu les taronges i retireu-ne tota la part de pell blanca que hi pugui quedar. D'aquesta manera evitareu que amarguegi.
Talleu-les a rodanxes i repartiu-les en una safata de servir.
Escampeu-hi força sucre per sobre i, després, canyella mòlta. Com que el gust de la canyella és força dominant, val més no posar-n'hi gaire. És preferible que, a qui li agradi i en vulgui més, se n'afegeixi a la seva ració.
Talleu-les a rodanxes i repartiu-les en una safata de servir.
Escampeu-hi força sucre per sobre i, després, canyella mòlta. Com que el gust de la canyella és força dominant, val més no posar-n'hi gaire. És preferible que, a qui li agradi i en vulgui més, se n'afegeixi a la seva ració.